Functie: Gezinsmedewerker CaH

In een notendop:

  • Mobiele, intensieve en kwalitatieve crisishulpverlening aan huis (CAH) bij gezinnen met kinderen in een acute en escalerende crisissituatie, waarbij een uithuisplaatsing dreigt
  • Hulpverlening volgens de Families First-methodiek
  • Je doet aan: vraagverheldering, diagnostiek, praktische hulp geven, aanleren en trainen van praktische en sociaal-emotionele vaardigheden, oefenen van nieuw gedrag, ...
  • Continu bijleren, beleidsmatig meedenken, samenwerken in een geëngageerd team
  • Geprikkeld? 👉 Bekijk hier de volledige functieomschrijving

Spreekt deze beschrijving je aan? Dan is de functie gezinsmedewerker Crisishulp aan Huis misschien wel iets voor jou! Neem in dat geval zeker eens een kijkje bij onze vacatures.

 

COLLEGA'S AAN HET WOORD: EEN INTERVIEW

Michael (35) werkt al enkele jaren als gezinsmedewerker CaH bij De Cocon. Als gezinsmedewerker biedt hij steun aan gezinnen met kinderen in een crisissituatie, in de vorm van een Crisishulp aan Huis-begeleiding (CaH). Maar wat houdt dat eigenlijk in, CaH-begeleider zijn? We komen alvast heel wat meer te weten na een interessant gesprek.

👇 Lees het artikel hieronder verder of 👉 Bekijk hier de PDF-versie.

Blijf op de hoogte!

Op onze facebookpagina vind je berichten over 'De Cocon', jeugdhulp, opvoeden of maatschappelijke thema’s waar we mee geconfronteerd worden.

Je kan ons ook terugvinden op LinkedIntwitter en Instagram.